Од понедељка, 7. априла, па све до 13. априла, Меет&Еат гастрофестивал по 21. пут отворио је врата свим љубитељима хране и добре атмосфере на главном тргу у Суботици.
Овај омиљени догађај има за циљ промоцију и очување војвођанске гастрономске баштине. Посетиоци ће моћи да уживају у традиционалним јелима из региона – деликатесима од мангулице, домаћим питама, шунки, рену и многим другим специјалитетима. Организацију фестивала и ове године подржава Равница – Удружење за узгој свиња расе мангулица Војводине, које се залаже за очување локалних укуса и обичаја.
Поред гастрономских ужитака, фестивал употпуњује и сајам рукотворина, са разноврсном понудом за предстојеће празнике. Укупно 37 излагача, како из гастро света, тако и из области занатства, понудиће своје производе – од ускршњих венчића и ручно осликаних јаја, до оригиналних поклона и сувенира за све узрасте.
Меет&Еат Гастрофестивал биће отворен сваког дана, од 7. до 13. априла, а посетиоце очекују мириси празника и аутентични војвођански амбијент.