Укуси Војводине на суботичком Меет&Еат Гастрофестивалу

Од понедељка, 7. априла, па све до 13. априла, Меет&Еат гастрофестивал по 21. пут отворио је  врата свим љубитељима хране и добре атмосфере на главном тргу у Суботици.

Овај омиљени догађај има за циљ промоцију и очување војвођанске гастрономске баштине. Посетиоци ће моћи да уживају у традиционалним јелима из региона – деликатесима од мангулице, домаћим питама, шунки, рену и многим другим специјалитетима. Организацију фестивала и ове године подржава Равница – Удружење за узгој свиња расе мангулица Војводине, које се залаже за очување локалних укуса и обичаја.

Поред гастрономских ужитака, фестивал употпуњује и сајам рукотворина, са разноврсном понудом за предстојеће празнике. Укупно 37 излагача, како из гастро света, тако и из области занатства, понудиће своје производе – од ускршњих венчића и ручно осликаних јаја, до оригиналних поклона и сувенира за све узрасте.

Меет&Еат Гастрофестивал биће отворен сваког дана, од 7. до 13. априла, а посетиоце очекују мириси празника и аутентични војвођански амбијент.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *